top of page
EIENDOMSUTVIKLER MED FOKUS PÅ

BOKVALITET

Utvikling og ombygging av råloft

i to nabo bygårder til totalt

4 leiligheter på Tøyen sentralt i Oslo sentrum.  Alle 4 leiligheter er ferdigstilt. 1 Leilighet solgt.

3 kommer for salg høsten 2018.

3 prosjekterte eneboliger av svært

høy kvalitet i rolige og barnevennlige omgivelser på Høybråten i Oslo.  Eneboligene er under oppføring og ferdigstilles 4 kvartal i 2018.

Alle boligene er solgt.

 

AKTUELT

SELSKAPET

KUBIK Eiendom er eiendomsutvikler med kontorer i Oslo som har hovedfokus på boligutvikling i Oslo og omegn. Vi utvikler attraktive, funksjonelle og moderne boliger som er tilpasset målgrupper, området og nærmiljøet. 

 

Selskapet er en gruppe bestående av investorer, eiendomsutviklere og entreprenører med bred erfaring innenfor bolig- og loftsutbygging. Vi har utviklet både næringseiendom og eiendom med flere hundre boliger. Vi tilstreber alltid at våre prosjekter er samarbeidsprosjekter, hvor vi i fellesskap med sameier, borettslag og naboer utvikler eiendommen til det beste for alle beboere. Optimale boforhold gir etter vår mening et bedre salgsprodukt, og dermed bedre forretning for oss som utvikler. Vi har særdeles god gjennomføringsevne, og våre leverandører og samarbeidspartnere er norske foretak som uten unntak er solide – både økonomisk, så vel som kompetansemessig.

Les mer
SELSKAPET

KONTAKT OSS

VI KJØPER RÅLOFT OG TOMTER

Supert! Melding mottatt.

Kontakt
bottom of page