top of page

EIRIKS GATE 15 - 3 ROMS LOFTSLEILIGHET 

21stue
24stue
25stue
31balkong
42kjokken
30balkong
20stue
22stue
23stue
40kjokken
41kjokken
32balkong
60bad
50detalj
74soverom
80gang
73soverom
72soverom
71soverom
70soverom
61bad
23stue_kveld
21stue_kveld
70soverom_kveld
40kjokken_kveld
22stue_kveld
20stue_kveld
71soverom_kveld
90fasade

Eiriks gate 15, 0650 Oslo

 

Etasje: 5

Boligtype: Leilighet

Eieform: Eier (Selveier)

Bruksareal: 54 kvm

Beskrivelse

Arkitekttegnet, gjennomgående og innflytningsklar 3-roms loftsleilighet. Leiligheten har en meget attraktiv, lys og arealeffektiv planløsning, med gode sol- og lysforhold fra store arker med stor takhøyde, og vindusflater og utgang til sydvendt takterrasse. Leiligheten fremstår som topp moderne og svært innbydende. Veggene er malt i moderne lyse farger, vinduskarmer er sorte, og det er fullstendig listefritt i leiligheten. Det er lagt sømløst komfortgulv av polyuretan/epoxy,i farge som matcher øvrige flater og innredninger i leiligheten. Alle dører er kompakte, uten terskler og med dempelister, og er spesialtilpasset i samme farge som vegger. KVIK-kjøkken med integrerte hvitevarer i matt sort.

Leiligheten ligger i 5. etasje, vendt ut mot rolig og pent opparbeidet gårdsrom og miljøgate (Eiriks gate). Leiligheten har en svært god planløsning med god plass i alle rom. Du har et stort hovedsoverom for den kresne med rikelig plass til ulike garderobeløsninger og stor dobbeltseng. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, noe som sikrer en lys og luftig atmosfære. Fra kjøkken/stue har du utgang til sydvendt takterrasse på ca. 4 kvm med miljøvennlig Kebonykledning, delikat belysning og strømuttak.

Leiligheten sto ferdig i november 2017 og fremstår som svært moderne med gjennomtenkte løsninger og meget høy standard. Det er også lagt nytt tak ifm utbyggingen av loftet.

Kort fortalt:

-Arkitekttegnet loftsleilighet

-Ubebodd, ferdigstilt i 2017

-Sydvendt takterrasse mot rolig fellesareal, med miljøvennlig Kebonykledning

-KVIK-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Gorenje i matt sort

-Sømløst komfortgulv av Polyuretan/Epoxy, gjennomgående i hele leiligheten

-Listefrie løsninger som gir et unikt helhetsinntrykket og moderne preg

-Skjult sprinkelanlegg i tak

-God, arealeffektiv planløsning

-Nytt tak

Innhold

Entré: 
Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en lys entré. Her er det plass til ulike hylle- og oppbevaringsløsninger. Leiligheten gir et umiddelbart godt førsteinntrykk. Interiøret er gjennomtenkt og moderne i tillegg er leiligheten er svært lettstelt.

Lys stue med utgang til takterrasse:
Stor og åpen stue med åpen kjøkkenløsning og store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Her er det god plass til sofagruppe, spisebord og tilhørende møbler. De store vinduene bidrar til at stuen oppleves som lys og luftig. Store arker gir stor takhøyde helt ut til knevegger/yttervegger. Fra stuen er det utgang til sydvendt takterrasse på ca. 4 m² med utsyn mot rolig og pent opparbeidet gårdsrom.
Sømløst og listfritt komfortgulv av polyuretan/epoxy, listfrie vindu- og dørkarmer og sorte vinduer sammen med sorte detaljer på kjøkken og hvitevarer skaper et designmessig særdeles moderne og godt helhetsinntrykk.

Kjøkken - godt med skap- og benkeplass:
Moderne kjøkken fra KVIK med hvite matte fronter og sorte matte detaljer, hvit benkeplate og integrerte hvitevarer fra Gorenje. Kombiskap (kjøl/frys), oppvaskmaskin, koketopp, stekeovn og ventilator. Ventilator og stekeovn er i matt sort som gir kjøkkenet et designmessig helhetlig og gjennomført preg. Benkearmatur og underlimt vask i rustfritt stål. Her får man et topp moderne kjøkken med masse skap- og benkeplass og god arbeidssone til matlaging.

Hovedsoverom:
Romslig hovedsoverom med god plass til garderobeløsninger og dobbeltseng. Store arker og vinduer gir særdeles godt lys. Malte overflater i moderne, lyse farge.

Soverom 2:
Soverom 2 med god plass til seng og oppbevaring. Egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor. Vender ut mot rolig gårdsrom. Stor ark og vindu gir også dette rommet særdeles godt lys. 

Bad:
Designmessig meget gjennomført bad med grå 90x90 Betontech Grey fliser i dusjsone og på gulv. Øvrige vegger slette og hvitmalt. Veggmontert toalett fra Duravit ME, dusjarmatur med regndusj montert på vegg, og dusjvegg i glass. Servantskap i hvitt med matt marmor servant og ett-greps blandebatteri fra Tapwell. Varmekabler på gulv og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak. 

Sydvendt takterrasse:
Solrik, sydvendt takterrasse på ca. 4 kvm. med god plass til sittegruppe. Terrassen er kledd i Kebony, et miljøvennlig, svært holdbart og vedlikeholdsfritt treverk av høy standard.

Standard

Overflater på innvendige gulv:
Gulvoverflater er belagt med sømløst og listfritt komfortgulv av polyuretan/epoxy i hele boligen. Dette gjør leiligheten lett å rengjøre og gir et moderne uttrykk. Baderommet har store fliser på gulvoverflaten.

Overflater på innvendige vegger:
Innvendige vegger i malte flater. Det er brukt matt, slitesterk og vaskbar maling. Flislagte vegger i dusjsone på baderom.

Overflater på innvendig himling:
Overflater i himling er utført i malte flater. Det er også her brukt matt, slitesterk og vaskbar maling.

Beliggenhet

Enerhaugen/Tøyen ligger sentralt i hjertet av Oslo med kort gangavstand til sentrum. Området har i de siste årene gjennomgått store løft og blitt et av de hippeste stedene i byen. Boligen ligger i et populært og etablert boligområde i lite traffikert miljøgate.

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: entre, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.
Gulvareal: 64 kvm
Bruksareal: 54 kvm
Bruttoareal: 60 kvm
Terrasse: 4 kvm

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Baderom med varmekabler i gulvet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 231
Bruksnr: 108

Borettslag-navn: Borettslaget Eiriksgate 15
Borettslag-orgnummer: 959151741
Borettslag-andelsnummer: 9

bottom of page