top of page

EIRIKS GATE 13 - 3 ROMS LOFTSLEILIGHET 

Eiriks gate 13A, 0650 Oslo

Etasje: 5

Boligtype: Leilighet

Eieform: Eier (Selveier)

Bruksareal: 54 m²

Beskrivelse

Arkitekttegnet gjennomgående 3-roms loftsleilighet. Leiligheten har en meget attraktiv, lys og arealeffektiv planløsning, med gode sol- og lysforhold fra store arker med stor takhøyde, og vindusflater og utgang til sydvendt takterrasse. Leiligheten fremstår som topp moderne og svært innbydende. Veggene er malt i moderne lyse farger, vinduskarmer er sorte, og det er fullstendig listefritt i leiligheten. Det er lagt sømløst komfortgulv av polyuretan/epoxy,i farge som matcher øvrige flater og innredninger i leiligheten. Alle dører er kompakte, uten terskler og med dempelister, og er spesialtilpasset i samme farge som vegger. KVIK-kjøkken med integrerte hvitevarer i matt sort.

Leiligheten ligger i 5. etasje, vendt ut mot rolig og pent opparbeidet gårdsrom og miljøgate (Eiriks gate). Leiligheten har en svært god planløsning med god plass i alle rom. Du har et stort hovedsoverom for den kresne med rikelig plass til ulike garderobeløsninger og stor dobbeltseng. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, noe som sikrer en lys og luftig atmosfære. Fra kjøkken/stue har du utgang til sydvendt takterrasse på ca. 4 kvm med miljøvennlig Kebonykledning, delikat belysning og strømuttak.

Leiligheten ble ferdigstilt Oktober 2018 og fremstår som svært moderne med gjennomtenkte løsninger og meget høy standard. Det er også lagt nytt tak ifm utbyggingen av loftet.

Kort fortalt:

-Arkitekttegnet loftsleilighet

-Ubebodd, ferdigstilt i 2018

-Sydvendt takterrasse mot rolig fellesareal, med miljøvennlig Kebonykledning

-KVIK-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Gorenje i matt sort

-Listefrie løsninger som gir et unikt helhetsinntrykket og moderne preg

-Skjult sprinkelanlegg i tak

-God, arealeffektiv planløsning

-Trappeoppgang pusset opp i nyere tid

-Nytt tak

Innhold

Entré - 
Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en lys entré. Her er det plass til ulike hylle- og oppbevaringsløsninger. Leiligheten gir et umiddelbart godt førsteinntrykk. Interiøret er gjennomtenkt og moderne i tillegg er leiligheten er svært lettstelt.

Lys stue med utgang til takterrasse:
Stor og åpen stue med åpen kjøkkenløsning og store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Her er det god plass til sofagruppe, spisebord og tilhørende møbler. De store vinduene bidrar til at stuen oppleves som lys og luftig. Store arker gir stor takhøyde helt ut til knevegger/yttervegger.

Fra stuen er det utgang til sydvendt takterrasse på ca. 4 m² med utsyn mot rolig og pent opparbeidet gårdsrom.
Listfrie vindu- og dørkarmer og sorte vinduer sammen med sorte detaljer på kjøkken og hvitevarer skaper et designmessig særdeles moderne og godt helhetsinntrykk.

Kjøkken - godt med skap- og benkeplass:
Moderne kjøkken fra KVIK med hvite matte fronter og sorte matte detaljer, hvit benkeplate og integrerte hvitevarer fra Gorenje. Kombiskap (kjøl/frys), oppvaskmaskin, koketopp, stekeovn og ventilator. Ventilator og stekeovn er i matt sort som gir kjøkkenet et designmessig helhetlig og gjennomført preg. Benkearmatur og underlimt vask i rustfritt stål. Her får man et topp moderne kjøkken med masse skap- og benkeplass og god arbeidssone til matlaging.

Hovedsoverom:
Romslig hovedsoverom med god plass til garderobeløsninger og dobbeltseng. Store arker og vinduer gir særdeles godt lys. Malte overflater i moderne, lyse farge.

Soverom 2:
God plass til seng og oppbevaring. Egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor. Vender ut mot rolig gårdsrom. Stor ark og vindu gir også dette rommet særdeles godt lys. 

Bad:
Designmessig meget gjennomført bad med grå 90x90 Betontech Grey fliser i dusjsone og på gulv. Øvrige vegger slette og hvitmalt. Veggmontert toalett fra Duravit ME, dusjarmatur med regndusj montert på vegg, og dusjvegg i glass. Servantskap i hvitt med matt marmor servant og ett-greps blandebatteri fra Tapwell. Varmekabler på gulv og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak. 

Sydvendt takterrasse:
Solrik, sydvendt takterrasse på ca. 4 kvm. med god plass til sittegruppe. Terrassen er kledd i Kebony, et miljøvennlig, svært holdbart og vedlikeholdsfritt treverk av høy standard.

Beliggenhet

Enerhaugen/Tøyen ligger sentralt i hjertet av Oslo med kort gangavstand til sentrum. Området har i de siste årene gjennomgått store løft og blitt et av de hippeste stedene i byen. Boligen ligger i et populært og etablert boligområde i lite traffikert miljøgate.

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: entre, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.
Gulvareal: 64 kvm
Bruksareal: 54 kvm
Bruttoareal: 62 kvm
Terrasse: 4 kvm

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Baderom med varmekabler i gulvet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 231
Bruksnr: 107

Borettslag-navn: Sameiet Eiriks gate 13
Borettslag-orgnummer: 917 780 250
Borettslag-andelsnummer: 11

bottom of page