top of page

EIRIKS GATE 15

ENERHAUGEN / TØYEN - 3 ROMS LOFTSLEILIGHET 

Etasje: 5.

Boligtype: Leilighet

Eieform: Eier (Selveier)

Bruksareal: 54 kvm

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse

  • Ingen gjenboere

  • Rolig

  • Kabel-TV

  • Moderne

  • Sentralt

  • Offentlig vann/kloakk

  • Vaktmester-/vektertjeneste

  • Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Eiriks gate 15 - helt ny, arkitekttegnet, gjennomgående og innflytningsklar 3-roms loftsleilighet. Leiligheten har en meget attraktiv, lys og arealeffektiv planløsning, med gode sol- og lysforhold fra store arker med stor takhøyde, og vindusflater og utgang til sydvendt takterrasse. Leiligheten fremstår som topp moderne og svært innbydende. Veggene er malt i moderne lyse farger, vinduskarmer er sorte, og det er fullstendig listefritt i leiligheten. Det er lagt sømløst komfortgulv av polyuretan/epoxy,i farge som matcher øvrige flater og innredninger i leiligheten. Alle dører er kompakte, uten terskler og med dempelister, og er spesialtilpasset i samme farge som vegger. KVIK-kjøkken med integrerte hvitevarer i matt sort.

Leiligheten ligger i 5. etasje, vendt ut mot rolig og pent opparbeidet gårdsrom og miljøgate (Eiriks gate). Leiligheten har en svært god planløsning med god plass i alle rom. Du har et stort hovedsoverom for den kresne med rikelig plass til ulike garderobeløsninger og stor dobbeltseng. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning, noe som sikrer en lys og luftig atmosfære. Fra kjøkken/stue har du utgang til sydvendt takterrasse på ca. 4 kvm med miljøvennlig Kebonykledning, delikat belysning og strømuttak.

Leiligheten sto ferdig i 2017 og fremstår som svært moderne med gjennomtenkte løsninger og meget høy standard. Borettslaget har også i det siste gjort noe større rehabilitering og oppgraderinger av bygården som bla. ny fasade, trappeoppgang. Det er også lagt nytt tak ifm utbyggingen av loftet.
Her kan du flytte rett inn!

Kort fortalt:

-Arkitekttegnet loftsleilighet

-Ubebodd, ferdigstilt i 2017

-Urban, hip beliggenhet på Enerhaugen/Tøyen

-Sydvendt takterrasse mot rolig fellesareal, med miljøvennlig Kebonykledning

-KVIK-kjøkken med integrerte hvitevarer fra Gorenje i matt sort

-Sømløst komfortgulv av Polyuretan/Epoxy, gjennomgående i hele leiligheten

-Listefrie løsninger som gir et unikt helhetsinntrykket og moderne preg

-Skjult sprinkelanlegg i tak

-Mulighet for peis

-God, arealeffektiv planløsning

-Borettslag med velordnet økonomi

-Kjellerbod medfølger

-Nytt tak

-Trappeoppgang pusset opp i nyere tid

-Miljøgate, godt skjermet fra trafikkstøy

-Svært attraktiv og sentral beliggenhet

-Kort vei til offentlig kommunikasjon

-Nærhet til tur- og rekreasjonsområder

-Flere dagligvarebutikker i nærheten

-Kort vei til "alt"

 

Innhold

Entré - denne stilfulle leiligheten kan bli ditt nye hjem:
Velkommen inn! Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en lys entré. Her er det plass til ulike hylle- og oppbevaringsløsninger. Leiligheten gir et umiddelbart godt førsteinntrykk. Interiøret er gjennomtenkt og moderne i tillegg er leiligheten er svært lettstelt.

Lys stue med utgang til takterrasse:
Stor og åpen stue med åpen kjøkkenløsning og store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Her er det god plass til sofagruppe, spisebord og tilhørende møbler. De store vinduene bidrar til at stuen oppleves som lys og luftig. Store arker gir stor takhøyde helt ut til knevegger/yttervegger. Fra stuen er det utgang til sydvendt takterrasse på ca. 4 m² med utsyn mot rolig og pent opparbeidet gårdsrom.
Sømløst og listfritt komfortgulv av polyuretan/epoxy, listfrie vindu- og dørkarmer og sorte vinduer sammen med sorte detaljer på kjøkken og hvitevarer skaper et designmessig særdeles moderne og godt helhetsinntrykk.

Kjøkken - godt med skap- og benkeplass:
Moderne kjøkken fra KVIK med hvite matte fronter og sorte matte detaljer, hvit benkeplate og integrerte hvitevarer fra Gorenje. Kombiskap (kjøl/frys), oppvaskmaskin, koketopp, stekeovn og ventilator. Ventilator og stekeovn er i matt sort som gir kjøkkenet et designmessig helhetlig og gjennomført preg. Benkearmatur og underlimt vask i rustfritt stål. Her får man et topp moderne kjøkken med masse skap- og benkeplass og god arbeidssone til matlaging.

Hovedsoverom:
Romslig hovedsoverom med god plass til garderobeløsninger og dobbeltseng. Store arker og vinduer gir særdeles godt lys. Malte overflater i moderne, lyse farge.

Soverom 2:
Soverom 2 med god plass til seng og oppbevaring. Egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor. Vender ut mot rolig gårdsrom. Stor ark og vindu gir også dette rommet særdeles godt lys. 

Bad - tid for velvære:
Designmessig meget gjennomført bad med grå 90x90 Betontech Grey fliser i dusjsone og på gulv. Øvrige vegger slette og hvitmalt. Veggmontert toalett fra Duravit ME, dusjarmatur med regndusj montert på vegg, og dusjvegg i glass. Servantskap i hvitt med matt marmor servant og ett-greps blandebatteri fra Tapwell. Varmekabler på gulv og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak. Her får man spafølelsen!

Sydvendt takterrasse:
Solrik, sydvendt takterrasse på ca. 4 kvm. med god plass til sittegruppe. Terrassen er kledd i Kebony, et miljøvennlig, svært holdbart og vedlikeholdsfritt treverk av høy standard.

Standard

Overflater på innvendige gulv:
Gulvoverflater er belagt med sømløst og listfritt komfortgulv av polyuretan/epoxy i hele boligen. Dette gjør leiligheten lett å rengjøre og gir et moderne uttrykk. Baderommet har store fliser på gulvoverflaten.

Overflater på innvendige vegger:
Innvendige vegger i malte flater. Det er brukt matt, slitesterk og vaskbar maling. Flislagte vegger i dusjsone på baderom.

Overflater på innvendig himling:
Overflater i himling er utført i malte flater. Det er også her brukt matt, slitesterk og vaskbar maling.

Beliggenhet

Enerhaugen/Tøyen ligger sentralt i hjertet av Oslo med kort gangavstand til sentrum. Området har i de siste årene gjennomgått store løft og blitt et av de hippeste stedene i byen. Boligen ligger i et populært og etablert boligområde i lite traffikert miljøgate.

Kort vei til alt man måtte ønske av servicefasiliteter som populære cafeer, dagligvarebutikker og frukt/ grønnsaksbutikker. Tøyensenteret, eller Tøyen torg, som det er omdøpt til, er rustet opp samtidig som det åpner flere nye spisesteder og butikker. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret. Allerede har dette blitt en populær møteplass for folk fra Gamle Oslo. Du finner også andre nyåpnede restauranter som Melt (thai) og Anatolia (tyrkisk), bakeriet Nord og Natt og sist, men ikke minst Coctailbaren Human Mote. Samurai sushi ligger også rett nedenfor Tøyen Torg. De har blitt kåret til Årets sushi av Aftenpostens magasin Oslo Puls. Om ikke det var nok, populære Brutus Bar ligger rett utenfor i samme gate.

Veien er heller ikke lang til Grønland med ulike servicetilbud som man trenger i det daglige. Apotek, kolonialforretninger, frisører, vinmonopol, serveringssteder og en rekke grønnsaksforhandlere preger det nærliggende gatebilde. For den kaffetørste finner en Det grønne kjøkken like i nærheten, Kaffebrenneriet i den tidligere brannstasjonen og nyetableringen Teaterplassen med en rekke hyggelig serveringssteder. Oslo Mekaniske Verksted og Olympen er populære møteplasser i dette området. 

Det er også kort vei til urbane Grünerløkka med et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizza restaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (Mexikansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det også et bra shoppingstrøk, barer, konserter og Ringen kino.

I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur og rekreasjonsområder som Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park. Det er også kort vei til hyggelige Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie. 

Området kan ellers by på flere moderne treningssentre i nærheten som Actic på Tøyenbadet, SATS på Kampen, Stamina Key og Fresh Fitness & Tøyen Fitness og kaffe i Sørligata 11(ett av Oslos kosligste treningssenter!) samt et idrettsanlegg på Jordal som har en stor bane med kunstgressdekke, skateboardanlegg, en idrettshall, to ishaller og en idrettslekeplass. Det er også en fotballbane samt løpebane i Tøyenparken.

Gamle Oslo er en bydel som har vært og fortsatt er i sterk utvikling de seneste årene med Operaen og arbeidet med Fjordbyen/ Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: entre, bad, 2 soverom, stue/kjøkken.
Gulvareal: 64 kvm
Bruksareal: 54 kvm
Bruttoareal: 60 kvm
Terrasse: 4 kvmArealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Baderom med varmekabler i gulvet.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 231
Bruksnr: 108

Borettslag-navn: Borettslaget Eiriksgate 15
Borettslag-orgnummer: 959151741
Borettslag-andelsnummer: 9

Les mer
bottom of page